Over mij

Madame Bouquet is ontstaan door mijn liefde voor bloemen en passie om mensen blij te maken. Als klein meisje deed ik dit door bloemen te plukken, daar boeketjes van te maken om deze vervolgens uit te delen aan passanten. Nu doe ik dit door voor elke gelegenheid passend bloemwerk te maken. Op evenementen, als de liefde gevierd wordt of als er afscheid wordt genomen. Dit alles met de juiste bloemen en sfeer zoals gewenst.

Portfolio

Hieronder vindt u een impressie van bloemwerk dat ik gemaakt heb.
Voor meer voorbeelden nodig ik u graag uit op mijn Instagram: @_madamebouquet_

Ervaringen

Yacintha heeft mijn trouwboeket en bijpassende corsages gemaakt en het was precies zoals ik het graag wilde. Ze heeft echt haar tijd genomen om onze wensen te bespreken en kwam uiteindelijk met het perfecte boeket.

Brigitte en Erik

Wat een topper! Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en de ideeën die ze heeft zijn echt tot in de puntjes geregeld. Verse bloemen en prachtige aankleding. Een plaatje om te zien. We hebben van ons trouwboeket zelfs een levensgrote wanddecoratie laten afdrukken.

Cindy en Ard

Vorig jaar zijn we getrouwd en Yacintha heeft toen al onze bloemen en aankleding verzorgd. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastische dag hebben gehad. De aankleding was helemaal wat wij wilden. Mijn bruidsboeket was prachtig en precies wat ik voor ogen had. Yacintha is zeer vriendelijk en kan goed inspelen op de wensen van de klant. Iets wat je voor ogen hebt kan zij creëren. Echt een aanrader!

Laura en Merijn

Contactgegevens

Adres

Madame Bouquet
Albert van Damstraat 33
1689XN Zwaag

Contact

+31 6 42 63 36 31
info@madamebouquet.nl

KvK

74610422

Stuur mij een bericht

1 + 1 =